Werving & Selectie

Werving & Selectie ( W&S )

Als u nieuwe medewerkers zoekt en u wilt de kandidaat zelf in dienst nemen, dan kunt u bij ons terecht voor Werving & Selectie. Hierdoor kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring in het werven en selecteren van het door u gewenste personeel.
Wij zetten onze jarenlange ervaring en onze kennis van de markt in om zowel opdrachtgevers als ook kandidaten passend van dienst te zijn. Werving & Selectie is en blijft mensenwerk want elke persoon is uniek. Wij werken alleen met ervaren consultants die passie hebben voor de inhoud van hun vak.
Niet alleen onze jarenlange kennis en ervaring, maar ook onze sterke betrokkenheid en persoonlijke aanpak bepalen de tevredenheid van onze opdrachtgevers en kandidaten. Het is ons streven om de unieke persoonlijkheid, het talent en de ambitie van de kandidaat te koppelen aan een goed passende functie.

Onze aanpak

De perfecte match is waar het om gaat! Dit is echter een tijdrovende klus voor u als bedrijf. Een korte toelichting van onze aanpak:

Persoonlijke benadering: wij nemen de tijd om een juist profiel met u op te stellen.
Wij brengen in overleg uw vacature onder de aandacht.
De eerste selecties vinden bij ons plaats. Denk hierbij aan mailverkeer, sollicitatiebrieven en telefoontjes.
Wij selecteren aan de hand van persoonlijke gesprekken de juiste kandidaat voordat wij deze onder de aandacht zullen brengen bij uw bedrijf.
Indien wenselijk zullen wij deelnemen aan het eerste interview samen met de kandidaat.
Wij staan altijd gereed voor het beantwoorden van vragen of de status van uw aanvraag.

Onze doelgroepen

Opdrachtgevers
Voor de werving van passende kandidaten benutten wij ons uitgebreide netwerk en ons grote kandidatenbestand. Daarbij kijken wij zorgvuldig naar de specifieke wensen, talenten en ambities van de kandidaten. Wij zoeken de perfect passende match en wij bieden u als bedrijf een maatwerk-oplossing waar u de vruchten van plukt!

Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd in onze persoonlijke aanpak met betrekking tot werving en selectie? Als u wilt weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, maken wij graag tijd vrij voor een oriënterende afspraak.

info@msiscripting.com

Kandidaten
Met onze Werving & Selectie-aanpak willen wij bemiddelen in het waarmaken van uw persoonlijke ambities. Ons uitgangspunt is namelijk uw ambitie! Graag bieden wij u als kandidaat een betrokken en professionele begeleiding. Wij bespreken met u uitgebreid uw ambities voor de toekomst en kijken samen met u welk type opdrachtgever en welk type functie daar het beste bij zou passen. Onze kennis van onze zeer diverse opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor u hierin een volwaardige gesprekspartner zijn.

Als u geïnteresseerd bent in een specifieke vacature of wanneer u zich als kandidaat bij ons wilt inschrijven, neem dan contact met ons op.

info@msiscripting.com

Ons onderscheidend vermogen

In persoonlijke gesprekken met u als kandidaat of opdrachtgever wegen wij zorgvuldig de belangen van de betrokken partijen af. Wij hanteren hierbij een zeer persoonlijke aanpak. Wij willen de wensen van zowel de kandidaat als van de opdrachtgever zeer helder geformuleerd boven tafel krijgen om vervolgens de perfecte match te realiseren. Goede mensenkennis en het achterhalen van de vraag achter de vraag of de wens achter de wens spelen tenslotte een belangrijke rol in onze aanpak.

Wilt u hier meer over weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@msiscripting.com

warps.nl © 2015. All Rights Reserved.