Outplacement

Outplacement: van werk naar werken met passie

Outplacement op maat vanuit onze motiverende benadering scheelt u als ondernemer veel tijd en geld.

Onze aanpak

Wij willen van meet af aan betrokken worden bij de kandidaat. Wij gaan via een uniek stappenplan met de kandidaten gericht aan de slag met bewuste keuzes maken, met het zorgvuldig uitstippelen van een loopbaanpad (met bijbehorende opleidingen en trainingen afgestemd op de behoefte) en het doelgericht solliciteren. Wij begeleiden de kandidaat uiteindelijk naar een leuke en passende baan en bieden hierbij baangarantie.
Ons doel is om te begeleiden van werk naar werken met passie!

Onze doelgroepen

Opdrachtgevers

Onze dienstverlening richt zich op bedrijven en organisaties die hun hele outplacementtraject met een gerust hart willen overdragen. Bedrijven die met een positief gevoel hun medewerkers een nieuwe richting in zien slaan.

Uw voordeel? Van meet af kunt u als onderneming het outplacementstuk met een gerust hart bij ons neerleggen en heeft u er geen omkijken meer aan. Dit scheelt u veel tijd en geld. Daarnaast wordt de kandidaat op een motiverende wijze door ons meegenomen in het outplacementtraject: met alle positieve gevolgen van dien.

Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd wat onze aanpak in outplacementbegeleiding voor uw organisatie kan betekenen, dan maken wij graag tijd vrij voor een oriënterende afspraak.

outplacement@msiscripting.nl

Kandidaten

Met ons outplacementtraject op maat begeleiden wij u naar een nieuwe baan die bij u past en halen wij het beste uit uzelf naar boven.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar een partij die professionaliteit, betrokkenheid, inlevingsvermogen, kansen zien en benutten, resultaatgerichtheid en een motiverende persoonlijke aanpak op maat hoog in het vaandel heeft staan.

Ons onderscheidend vermogen

Heel vroeg aansluiten in het traject, optimaal maatwerk bieden vanuit een positieve en motiverende benadering, persoonlijke zorg voor de kandidaat. Hierbij denken wij in kansen en mogelijkheden en brengen deze denkrichting over op de kandidaat.

Last but not least bieden wij in onze persoonlijke aanpak eveneens een baangarantie.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

outplacement@msiscripting.nl

warps.nl © 2015. All Rights Reserved.