Detacheren

Detachering: wij ontzorgen u!

U heeft (tijdelijk) behoefte aan extra capaciteit of aan een specialist? Denk dan eens aan detachering via MSIScripting. Detachering is een flexibele personeelsoplossing waarbij wij u volledig willen ontzorgen. U heeft de gewenste expert op de juiste plek, maar u zit er niet aan vast. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en versterk uw team met de gewenste specialist.

Onze aanpak

Voor u als ondernemer kan het om diverse redenen aantrekkelijk zijn om werknemers op flexibele basis aan te nemen. U wilt misschien graag (tijdelijk) een expert in dienst nemen maar u ziet de administratieve rompslomp niet zitten. Of u heeft iemand nodig voor tijdelijke werkzaamheden of ter vervanging van ziekte / zwangerschapsverlof?
Wat zijn nu concreet uw voordelen als u MSIScripting inschakelt voor detachering?

• Persoonlijke begeleiding door een van onze consultants tijdens de detacheringsperiode.
• De werving- en selectieprocedure wordt u uit handen genomen.
• Indien wenselijk helpen wij u met het opstellen van een passend profiel.
• Wij verzorgen de werkgeversverplichtingen: u heeft hier geen omkijken naar.
• Vooraf is bepaald wat het u als bedrijf gaat kosten.
• Na overname zijn wij ook beschikbaar voor nazorg indien wenselijk.

De detacheringmedewerkers zijn bij ons in dienst, maar U kunt gebruikmaken van hun jarenlange expertise en ervaring! Via detachering kunt u snel over gemotiveerd, goed gekwalificeerd en direct inzetbaar personeel beschikken.

Uw voordeel

Detacheren biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Het biedt u de perfecte gelegenheid om uw nieuwe werknemer goed te leren kennen voordat u besluit deze zelf in dienst te nemen.
Dit biedt u als opdrachtgever zekerheid. Wij hebben de gedetacheerde in dienst voor een afgesproken termijn. Hierdoor heeft uw als opdrachtgever geen omkijken naar aspecten zoals verloningen, ziekteverzuim en andere bijkomende zaken. Het enige wat wij vragen is een leuke werkplek voor onze werknemer. Wanneer het eind van de detacheringsperiode in zicht is, kunt u de werknemer overnemen of wanneer de werkzaamheden eindigen, kunt u op een goede manier afscheid nemen van elkaar.

Wilt u weten wat MSIScripting voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@msiscripting.com

warps.nl © 2015. All Rights Reserved.